Pynta barnens rum till jul med batteridrivna ljusslingor

Julen närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att planera hur årets juldekorationer ska se ut. När det gäller dekorationer till barnens rum finns det massor med olika alternativ. Du kan bland annat dekorera med hjälp av klassiska jultomtar och adventsstjärnor, men du kan även pynta med hjälp av batteridrivna ljusslingor, du kan shoppa dessa här.

Så pyntar du rummet med ljusslingor

Man kan aldrig ha för mycket julslingor hemma, speciellt när det kommer till juletider och mysfaktorn är på topp. De ger både en varm och mysig känsla att komma hem till. Speciellt för barnen är det extra mysigt att ha lite mys belysning i sitt eget rum. Du kan hänga upp en slinga i taket, eller runt fönstret för att få en mysig upplevelse. Ett annat bra ställe är över sängen, som ger lite av en inramad mysig koja att sova i. Du kan även rama in en byrå eller varför inte en spegel.

Batteridrivna ljusslingor

Den här typen av ljusslinga är energisnål och håller länge. Ju större batteri de är i ljusslingan desto längre håller de också. Att använda batteridrivna ljusslingor är ett bra alternativ i vinter som även sparar in några slantar på elräkningen.