Bästa platserna att få svar

Det finns mycket skräp på internet, det vet vi alla om. Mycket reklam och oärliga företag. Många gamla hemsidor som ingen tar hand om längre. Så när man vill få ett så ärligt svar som möjligt måste man alltid vara väldigt källkritisk. Vi har dock snubblar över några ställen där du med största sannolikhet kan få ett tillfredsställande svar.

Flashback

Bara med tanke på hur många som är medlemmar och aktiv så kommer du få ett många olika svar. Då kan men generalisera lite och tänka att om flera person svarar samma sak måste det ligga något i det. Det svaret kan man sedan gå vidare med och försöka verifiera. Flashback är bra för frågor som har lite mer tycke och smak eftersom det är högst subjektiva åsikter som ges.

Vårdguiden

Har du ont eller känner dig sjuk? De ärligaste, mest professionella svaren får du så klart från Vårdguiden. Du får tips vad du kan göra själv för att överkomma ditt problem och uppmaningar vilka symtom man ska titta efter innan man åker till akuten.

Wikipedia

Eftersom vem som helst får skriva på artiklarna ska man så klart akta sig för att bara ta allt som sanning. Men om man vill lära sig något nytt eller fördjupa sig inom något är Wikipedia fortfarande en pålitlig tjänst. Ta det som skrivs med en nypa salt, speciellt om det inte finns många källhänvisningar på artikeln i fråga. Det är ett bra ställe om man får för sig att man vill veta Sydkoreas valuta eller vilken kung som styrde över Sverige på 1600-talet.